Tahtakurusu istilası 0 534 662 85 40

Tahtakurusu istilasıyla mücadelede hızlı hareket önemlidir. Yatak böcekleri endişe verici bir oranda ürer ve istilalar hızla büyüyebilir. 6 ila 12 aylık ömrü boyunca, bir dişi tahtakurusu, bir ay içinde üreme yeteneğine sahip yavrularla birlikte 500 yumurta bırakabilir. Yerleşik bir istilada üç veya daha fazla tahtakurusu neslinin görülmesi yaygın bir durumdur. İstilanın erken aşamalarında hızlı tedavi, istilayı sınırlayabilir ve yayılmasını önleyebilir.

Tahtakurusu ilaçlama istilalarını başarılı bir şekilde tedavi etmek için, lisanslı haşere kontrol uzmanları, Entegre Zararlı Yönetimi (IPM) adı verilen çevresel yönetim prosedürlerinin bir kombinasyonunu ve yalnızca lisanslı haşere yönetimi uzmanları tarafından konut kullanımı için EPA tarafından onaylanan çeşitli haşere kontrol malzemelerinin bir kombinasyonunu kullanır. Etkili tahtakurusu imhası, tahtakurularının haşere kontrol malzemelerine maruz kalmaktan kaçmasına izin verebilecek dağınıklığı, giysileri, yatak çarşaflarını ve diğer öğeleri ortadan kaldırmak için titiz bir ön işlem hazırlığı ile başlar. Saha hazırlığı tamamlandığında, tahtakurularına birden çok seviyede saldırmak için haşere kontrol malzemelerinin bir kombinasyonu kullanılır.

Haşere kontrol kimyasallarının lisanssız veya uygun olmayan şekilde eğitilmiş haşere kontrolörleri ve vasıfsız yükleniciler tarafından halkın korkusundan para kazanmaya çalışarak kötüye kullanılmasından kaynaklanan sağlık ve güvenlik sorunları hakkındaki endişeler, EPA'yı tüketicileri "gerçekçi olmayan etkinlik vaatleriyle" yapılan böcek imha hizmetlerinden kaçınmaları konusunda uyarmaya sevk etti. veya düşük maliyetli."

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Haşere kontrol firmaları

Tahtakuruları her zaman evde